NL
Zoeken Winkelwagen0
hallo:

Voordelen

Er zijn veel positieve aspecten die eetbare insecten tot een gezond en duurzaam alternatief voor traditionele eiwitbronnen, zoals rundvlees, varkensvlees en kip maken. Insecten zitten boordevol hoogwaardige voedingsstoffen zoals eiwitten, vitaminen, mineralen en gezonde vetten. Bovendien hebben insecten een efficiënte voederconversie, wat ze niet alleen tot een kostenbesparende oplossing maken, maar ook aanzienlijk de impact op het milieu verlaagt. Insecten hebben veel minder land, water en voedsel nodig en produceren tegelijkertijd een aanzienlijk lagere uitstoot van broeikasgassen in vergelijking met de traditionele veeteelt. Tenslotte is het mogelijk in een relatieve korte tijdspanne grote hoeveelheden hoogwaardige insecten te kweken, dankzij de korte re-productiecyclus. Al deze aspecten maken insecten tot een gezonde, effectieve en duurzame oplossing voor de wereldhonger en toenemende druk op het milieu. Daarnaast smaken ze ook nog eens geweldig!

Lactose vrij

Lactose Free ProductAlle insecten en insect producten bij Kreca Ento-Food BV zijn 100% gegarandeerd lactose vrij en worden geproduceerd zonder enige hormonen en chemicaliën. Onze lactose vrije insecten (producten) bevatten veel eiwitten, vitamines & mineralen, gezonde vetzuren en antioxidanten en zijn een goed alternatief binnen je dagelijkse maaltijden. Onze eiwitpoeders zijn een uitstekend ingrediënt bij het maken van een hoogwaardige eiwitshake om je te helpen herstellen na een intensieve workout.

Meer informatie Insecten bestellen

Suiker vrij

Suiker Vrij ProductEen belangrijke reden voor suiker consumptie, is dat het veel energie geeft, hoewel het ook veel lege calorieën brengt, met name in westerse diëten welke veel toegevoegde chemische suikers bevatten. Insecten en insect producten zijn van nature suikervrij en bevatten veel andere essentiële voedingsstoffen. Bij Kreca Ento-Food BV bevelen we insecten aan als natuurlijk en gezond ingrediënt in spannende nieuwe maaltijden, een toevoeging aan uitdagende maaltijden of simpel als gezonde snack gedurende de dag.

Meer informatie Insecten bestellen

Non-GGO

Non-GGO ProductNon-GGO is een term die wordt gebruikt om voedsel of ingrediënten te beschrijven die niet genetisch gemodificeerd zijn. Genetische modificatie van ingrediënten en voedsel is nog steeds een gebied met hoge onzekerheid en kan diverse gezondheids- en milieurisico's veroorzaken. Om dit soort risico's en gevaren voor de gezondheid te voorkomen adviseren wij dan ook een gezond, non-GGO dieet met enkel non-GGO gecertificeerde producten.

Meer informatie Insecten bestellen

Laag in zout

Laag in Zout ProductStudies hebben aangetoond dat hoge zout inname verantwoordelijk is voor 2/3e van de beroertes en voor de helft van de hartaanvallen. Het omlaag brengen van je zout inname zou daarom niet een keus moeten zijn maar een noodzaak voor een lang en gezond leven. Insecten en insect producten zijn van nature erg laag in zout en hebben veel smaak waardoor ze uitstekend geschikt zijn in een gezond voedingspatroon.

Meer informatie Insecten bestellen

Versterkt door PROTI-FARM - uitstekende voedingsstoffen

Fortified By Proti-Farm

Goede voeding is een cruciaal element voor een gezonde levensstijl en men wordt steeds meer bewust van het belang van de consumptie van kwalitatief, en bij voorkeur natuurlijk, voedsel. Bij Proti-Farm komen wij deze wens tegemoet door middel van het produceren van hoogwaardige, natuurlijke en gezonde ingrediënten (van insecten) voor menselijke consumptie. Onze klanten die onze natuurlijke grondstoffen gebruiken hebben om een officieel merkteken gevraagd om op hun producten te plaatsen, zodat (eind) consumenten de garantie hebben dat deze producten Proti-Farm ingrediënten bevatten. Het merkten "Versterkt door Proti-Farm" kan worden aangevraagd door contact op te nemen met info@protifarm.com.

Eetbare Insecten Bestellen

Bestel onze eetbare insecten en insecten poeders direct vanuit onze webshop