NL
Zoeken Winkelwagen0

Buffalo Ravioli met Italiaanse Spinazie

23 January 2017Recepten
Buffalo Ravioli met Italiaanse Spinazie

Deze heerlijke Italiaanse ravioli is in dit recept verrijkt met gezonde buffalo's, welke deze smakelijke maaltijd een extra boost geeft van hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen. Door de kleine buffalo's als ingredienten in de vulling te gebruiken kunt u een gezonde maaltijd bereiden zonder hier direct de wat meer gereserveerde eters mee af te schrikken en hen kennis te laten maken met de interessante wereld van eetbare insecten. Deel jouw ervaringen met deze pasta in de comments.

Bereiding

Zeef de bloem op het werkvlak en maak een kuiltje in het midden. Doe hier het ei, dooier, olijfolie, water en het zout in. Vermeng ingrediënten goed en kneed er een deeg van en maak er een bal van. Laat het geheel rusten in plastic folie. Was de spinazie en ontdoe ze van de harde stelen. Bak de fijngesnipperde ui in de olijfolie en voeg de spinazie toe en als laatste de buffalo's. Maak het geheel op smaak met peper en zout. Laat alles uitlekken en afkoelen. Maak met een pastamachine mooie ravioli’s en vul ze met de heerlijke vulling. Kook het geheel af in kokend water. Voeg aan het water een theelepel olie en zout toe naar smaak.

Ingrediënten

Recept voor pastadeeg
  • 1 eierdooier
  • 1 heel ei
  • 300 gram gezeefde bloem
  •  2 eetlepels olijfolie
  • 0,5 dl water
  • 1 theelepel zout
Recept voor vulling
  • 20 gram buffalo's
  • 600 gram spinazie
  • 1 middelgrote ui
  • Peper en zout
  • Theelepel olijfolie
Share post:

 


Plaats een reactie  

Reacties

Schrijf als eerste een reactie
Eetbare Insecten Bestellen

Bestel onze eetbare insecten en insecten poeders direct vanuit onze webshop