NL
Zoeken Winkelwagen0

Lactose vrij (één van de vele voordelen van insect producten)

15 May 2016Blog
Lactose vrij (één van de vele voordelen van insect producten)

Insect producten nemen toe in zowel diversiteit en populariteit door de combinatie van gezonde voedingsstoffen en duurzame productie methodes. De milieu voordelen van het produceren van insecten zijn uitgebreid onderzocht en gedocumenteerd en worden geregeld genoemd in de media, maar aan het grote aantal gezondheidsvoordelen van eetbare insecten wordt vaak voorbij gegaan, wat erg jammer is.

Recent onderzoek heeft een overvloed aan informatie opgeleverd met betrekking tot de voedingswaarde van eetbare insecten en de resultaten overtreffen de verwachtingen. Insecten bevatten een hoogwaardig eiwit (alle negen essentiële amino zuren), vitamines, mineralen en anti-oxidanten en zijn laag in vetgehalte. Ze zijn goed verteerbaar en lactose vrij, dus geschikt voor iedereen die last heeft van een lactose intolerantie.

Lactose Intolerantie

Lactose vrije producten worden in snel tempo meer en meer gewoon in winkels over de gehele wereld en de diversiteit aan producten groeit ook. Waarom worden deze producten steeds populairder en waarom zou jij van deze producten moeten afweten? Lactose intolerantie is een conditie waarin een persoon niet in staat is om lactose producten te verwerken, niet te verwarring met een allergie. Dit onvermogen om lactose te verwerken kan leiden tot verschillende oncomfortabele reacties zoals diarree, opgeblazen gevoel en ernstig ongemak. Recent onderzoek heeft het mogelijk gemaakt om lactose te identificeren en grotendeels te verwijderen uit de melk van dieren. Hierdoor worden zuivelproducten geschikt voor iedereen terwijl de smaak gelijk blijft zonder de negatieve effecten voor degene die last heeft van lactose intolerantie.

Lactose vrij

Alle insecten en insect producten bij Kreca Ento-Food BV zijn 100% gegarandeerd lactose vrij en worden geproduceerd zonder enige hormonen en chemicaliën. Onze lactose vrije insecten (producten) bevatten veel eiwitten, vitamines & mineralen, gezonde vetzuren en antioxidanten en zijn een goed alternatief binnen je dagelijkse maaltijden. Onze eiwitpoeders zijn een uitstekend ingrediënt bij het maken van een hoogwaardige eiwitshake om je te helpen herstellen na een intensieve workout. Lactose vrije producten hebben bewezen ook geschikt te zijn voor mensen zonder lactose intolerantie met betrekking tot verteren, dus probeer ze uit in onze  webshop of neem contact op voor meer informatie met food@kreca.com.

Voor eiwit geïsoleerd poeder, neem contact op via email.

Share post:

 


Plaats een reactie  

Reacties

Schrijf als eerste een reactie
Eetbare Insecten Bestellen

Bestel onze eetbare insecten en insecten poeders direct vanuit onze webshop