NL
Zoeken Winkelwagen0

Insecten Eiwit (insectenmeel en poeder)

21 July 2016Blog
Insecten Eiwit (insectenmeel en poeder)

INSECTENMEEL EN POEDER ZIT BOORDEVOL EIWITTEN

Met een groeiende wereldpopulatie en het toenemen van het armoede niveau wereldwijd, is er een noodzaak om een levensvatbare oplossing te vinden welke de mensen wereldwijd in staat stelt zichzelf te voeden met voedingsrijk voedsel. De traditionele voedsel industrie heeft grote problemen om te voldoen aan de stijgende vraag naar voeding en deze stijgende vraag heeft ook ingrijpende impact op ons milieu. Dit is dan ook de reden dat er een duurzame, haalbare oplossing nodig is om de gehele planeet van voeding te kunnen voorzien.

Kreca Ento-Food BV draagt bij aan deze oplossing door het produceren van insecten voor menselijke consumptie op een duurzame manier. Insecten zitten boordevol eiwitten en zijn aanzienlijk rijk aan microvoedingsstoffen zoals zink en ijzer. Dit betekent dat mensen gemakkelijk kunnen overstappen op insecten eiwitten door dit toe te voegen aan hun dagelijkse voeding zonder aanzienlijke invloed op de smaak. We leven in een gezondheidsbewuste periode met mensen die erop gericht zijn om uit de voeding die ze tot zich nemen een zo groot mogelijk gezondheidsvoordeel te halen. Bij Kreca Ento-Food BV, geloven wij dat door het gebruik van insectenmeel of poeder mensen in staat zijn om alle voedingsstoffen die ze nodig hebben op een efficiënte en duurzame manier te consumeren.

WAAROM INSECTENMEEL EN POEDER VOOR EIWITTEN

De Verenigde Naties Voedsel en Agricultuur organisatie stellen dat twee miljard mensen wereldwijd nu al insecten eten, wat betekend dat insectenmeel en poeder en insecten eiwitten nu al een betrouwbare bron van voeding zijn. Evenals het leveren van betaalbare, voedzame voedingsoplossingen, zijn de voordelen om over te gaan van huidige agrarische voedingstypen naar insecten inmiddels goed bekend. Insecten hebben weinig land, voeding en water nodig, terwijl de uitstoot van broeikasgassen aanzienlijk lager is. Nu meer en meer mensen aankoop beslissingen maken, gebaseerd op de milieu impact van een product, is overstappen op insecten gebaseerde voeding is een aantrekkelijke optie. Het gebruik van insecten kan wereldwijd de beschikbaarheid van eiwitten vergroten, terwijl de afvalstroom (voedselresten) van de voedingsproductie industrie positief kan worden beïnvloed.

NATUURLIJKE EIWITTEN

Natuurlijke Eiwitten van InsectenDe waarde van eiwitten in de spiergroei en -herstel is inmiddels goed bekend in de sport wereld. De bron van eiwitten speelt echter een belangrijke rol in het vaststellen van de algehele kwaliteit. Veel typen eiwitten zijn een afgeleide van bronnen welke groeien of gekweekt worden door gebruik van chemicaliën en antibiotic of gevoed zijn met gemodificeerde vette ingrediënten. Al deze chemicaliën en ongezonde vetten zullen ook hun weg vinden in het eventuele eiwit en dus ook bij de eindgebruiker.

Effectieve eiwitten

De samenstelling van natuurlijke eiwitten heeft bewezen zeer effectief te zijn door de hoge concentratie eiwitten en de gezonde vetten zonder toegevoegde chemicaliën en antibiotica. Eiwitten van planten, wild gevangen vis, grasland vee en ook insecten hebben bewezen de positieve elementen te behalen om te kunnen worden bestempeld als natuurlijke eiwitten. Bij Kreca Ento-Food BV nemen we de productie van gezonde en natuurlijke producten zeer nauwkeurig zodat we de effecten kunnen maximaliseren van de natuurlijk hoogwaardige eiwitconcentratie van insecten. Onze insect producten zijn vrij van elke vorm van chemicaliën en antibiotica, hierdoor zijn ze een ideale, gezonde aanvulling op jouw dieet.

Share post:

 


Plaats een reactie  

Reacties

Schrijf als eerste een reactie
Eetbare Insecten Bestellen

Bestel onze eetbare insecten en insecten poeders direct vanuit onze webshop