NL
Zoeken Winkelwagen0

Eetbare Hele Insecten en Insecten Poeder


Buffalo Insecten Poeder

Buffalworm Insecten PoederOns buffalo insecten poeder is een complete eiwitbron: het bevat alle 9 essentiële aminozuren en heeft een hoge verteerbaarheid (90%). Het poeder heeft een hoog eiwit-, laag koolhydraat profiel en is suiker- en lactose vrij. Een gezonde toevoeging aan elk dieet!

 

Gevriesdroogde Krekels

Eetbare Insecten - KrekelsKrekels zijn een uitstekende bron van hoogwaardige voedingsstoffen. Krekels bevatten een hoge concentratie eiwitten (alle 9 essentiële aminozuren) en zitten vol met essentiële vitaminen, mineralen, gezonde vetten en antioxidanten.

 

 

Hele Insecten

Gevriesdroogde Buffalo's

Gevriesdroogde Buffalowormen

Onze buffalo's zitten boordevol gezonde voedingsstoffen en kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan elk dieet.

Vanaf € 3.70
Gevriesdroogde Sprinkhanen

Gevriesdroogde Sprinkhanen

Onze sprinkhanen zitten boordevol gezonde voedingsstoffen en kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan elk dieet.

Vanaf € 6.25
Gevriesdroogde Meelwormen

Gevriesdroogde Meelwormen

Onze meelwormen zitten boordevol gezonde voedingsstoffen en kunnen gemakkelijk worden toegevoegd aan elk dieet.

Vanaf € 3.75

 

Insecten Poeders

Krekel Insecten Poeder

Krekel Insecten Poeder

Insecten poeder van krekels zit boordevol eiwitten, vitaminen en gezonde vetten en heft een hoge verteerbaarheid (90%). Ons insecten poeder is suiker- en lactose vrij en dus voor iedereen geschikt als gezonde toevoeging aan elk dieet.

Vanaf € 35.98
Meelworm Insecten Poeder

Meelwormen Insecten Poeder

Insecten poeder van meelwormen zit boordevol eiwitten, vitaminen, gezonde vetten en heeft een hoge verteerbaarheid (90%). Ons insecten poeder is suiker- en lactose vrij en dus geschikt als gezonde toevoeging aan elk dieet.

Vanaf € 12.95
Sprinkhaan Insecten Poeder

Sprinkhanen Insecten Poeder

Insecten poeder van sprinkhanen zit boordevol eiwitten, vitaminen en gezonde vetten en heeft een hoge verteerbaarheid (90%). Ons insecten poeder is suiker- en lactose vrij en dus voor iedereen geschikt als gezonde toevoeging aan elk dieet.

Vanaf € 49.50Over Ons

Kweeker Eetbare InsectenKreca Ento-Food BV is een toonaangevende insectenkweker, welke verschillende typen insecten voor menselijke consumptie aanbieden: buffalo's, meelwormen, krekels en sprinkhanen. Wij produceren sinds 2007 insecten voor menselijke consumptie en werken continue aan het verbeteren en optimaliseren van onze productie methoden en processen om onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Onze eetbare insecten zijn een bron van hoogwaardige functionele voedingsstoffen en zijn uitermate geschikt als ingrediënt in verspillende voedsel toepassingen.

Insecten Eten, Buffalo's!Insecten eten? Probeer buffalo’s!

Voor veel mensen die geïnteresseerd zijn in het eten van insecten, blijft de grootste uitdaging het kiezen van het juiste insect en ontdekken hoe je deze ingrediënten kan gebruiken in smaakvolle gerechten. De buffalo heeft een lichte nootachtige smaak en is perfect als ingrediënt in voedselbereiding, zowel als heel insect of als meel. Ondanks zijn kleine formaat vergeleken met andere eetbare insecten, bevat de buffalo een uit-gelanceerd en complete samenstelling van voedingswaarden. Een ander voordeel is het vermogen van het insecten meel van de buffalo om als gezond alternatief te dienen voor traditionele meel en bloem ingrediënten.

Meer informatie Direct bestellen